North Dakota

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din North Dakota

Proprietate de vânzare în Dakota de Nord

Statul se învecinează la est cu Minnesota, împărțit pe cursul râului roșu de nord; la sud se află Dakota de Sud; la vest este Montana, în timp ce la nord sunt provinciile canadiene din Saskatchewan și Manitoba.

Dakota de Nord este cel de-al 19-lea cel mai mare stat și are un peisaj acoperit cel mai mult în marile câmpii. O astfel de stare mare ar trebui să existe multe proprietăți de vânzare în Dakota de Nord, iar piața imobiliară ar trebui să fie bogată. Cu toate acestea, cu atât de multe faunei sălbatice, vă puteți aștepta ca majoritatea să fie în mediul rural sau în zonele metropolitane.

Piața imobiliară din North Dakota în 2017 a început la niveluri record, care oferă adesea perspective bune pentru anul următor.

Pentru a înțelege piața imobiliară în orice stat, este util să examinați mai atent ce influențează tendințele, astfel încât să puteți stabili ce se va întâmpla în continuare.

Factorii care afectează piața imobiliară din North Dakota 2018 sunt, în primul rând, rata șomajului care determină dacă oamenii își vor putea permite sau nu să cumpere proprietăți de vânzare în Dakota de Nord. Rata actuală a șomajului din Dakota de Nord este de 3,4%, care este sub media națională și este un element care afectează în mod pozitiv piața imobiliară.

Printre cele mai bune locuri de a trăi în Dakota de Nord există trei orașe care se deosebesc de celelalte: Fargo, Grand Forks și Bismarck

Fargo este popular atât pentru un film, cât și pentru o serie de televiziune numită pentru acest cel mai mare oraș din stat. În Fargo există Universitatea de Stat din Dakota de Nord și, prin urmare, piața de proprietăți din North Dakota din Fargo oferă cazare pentru studenți, dar și o nenumărate case care așteaptă să fie cumpărate. Preturile la casele din Fargo sunt putin in scadere fata de anul precedent si se asteapta sa creasca cu cateva procente pana la sfarsitul anului 2018.

Grand Forks oferă un alt loc excelent pentru a trăi. Este cel de-al treilea cel mai mare oraș din stat, cu o populație de aproximativ 52.838 de locuitori. Un loc perfect pentru familii și studenți ca Grand Forks în cazul în care există Universitatea din Dakota de Nord. Cu o bază de forță aeriană în zonă, armata este una dintre cele mai mari piețe ale muncii din zonă. Nu s-au înregistrat schimbări pe piața imobiliară din Grand Forks în ultimul an și nu ne așteptăm la o schimbare pentru anul viitor.

Bismarck este capitala statului. Ca cel de-al doilea oraș ca mărime din stat, acesta oferă multe pentru oamenii care aleg să trăiască acolo și care doresc proprietate spre vânzare în Dakota de Nord. Valoarea medie a locuințelor din Bismarck a scăzut cu 0,6% de la începutul anului 2017. Ratele de blocare rămân în acest sector scăzute și vor rămâne așa.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 2864

DE VÂNZARE Garsonieră, North Dakota, Bismarck, Bismarck, Bismarck

3,213,293.18RON
DE VÂNZARE
Garsonieră

1 m²
Clădire: - 24 ore participat Lobby-
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB